طريقة عمل الرز المعمر من مطبخ مستكة

1


طريقة عمل الرز المعمر من مطبخ مستكة 


المقادير : 

كوب ونصف ارز 

1 لتر لبن ( حليب ) مغلي 

نصف ملعقة ملح صغيرة

نصف ملعقة سكر

قطعة زبدة 

قطعة قشطة 

الطريقة : 
قومي بتشغيل الفرن اولا عشان يبقى ساخن 

بعد غسيل الارز وتصفيته ، تغلي اللبن (حليب ) وتضعيه على الفور على الارز ، وتضيفي الملح والسكر وتقومي بالتقليب ، وتضعي الزبد والقشطة ، وتضعيه في الفرن وتكون النار منخفضة جدا عشان اللبن ميوقعش في الفرن .


التعليقات

  1. اليكم طريقه عمل البسبوسه
    بالمنزل واقوى الأكلات الأخرى من موقع باتيه وانتريه
    http://www.pntre.com/how-amel-basbousa-cream/

    ردحذف

الارشيف

يتم التشغيل بواسطة Blogger.