طريقة عمل الرز المعمر من مطبخ مستكة

المقادير :
كوب ونصف ارز
1 لتر لبن ( حليب ) مغلي
نصف ملعقة ملح صغيرة
نصف ملعقة سكر
قطعة زبدة
قطعة قشطة
الطريقة :
قومي بتشغيل الفرن اولا عشان يبقى ساخن
بعد غسيل الارز وتصفيته ، تغلي اللبن (حليب ) وتضعيه على الفور على الارز ، وتضيفي الملح والسكر وتقومي بالتقليب ، وتضعي الزبد والقشطة ، وتضعيه في الفرن وتكون النار منخفضة جدا عشان اللبن ميوقعش في الفرن .

اليكم طريقه عمل البسبوسه
ردحذفبالمنزل واقوى الأكلات الأخرى من موقع باتيه وانتريه
http://www.pntre.com/how-amel-basbousa-cream/