طريقة اسكالوب بانيه

0



المقادير
صدور دجاج مقطعه شرايح
ليمونين ومعلقتين خل
بصل مفروم
ثوم وفلفل اخضر مفرومين مع بعض
فلفل اسمر وملح ورشه زنجبيل وسماق وزعتر وبهارات مشكلة
كوب زبادى كبير
للتغطية
بيضتين
بقمساط مخلوط بكورن فلكس
كيس فيجتار


الطريقة

بعد غسل شرايح الدجاج
نتبليها فى الاول بالليمون والخل ونخلطهم كويس
ثم نضيف له البصل والفلفل الثوم
والبهارات والزبادى
وانا بتبلهم قبلها بيوم كل ما التتبيله تطول كل ما يطلع احلى

وممكن تتبليهم وتفرزيهم







عند القلى
بضيف بيضتين للخليط وامزجهم فى التتبيله 





بجهز خلطة التغطيه
البقسماط والكرون فلكس والفجيتاروبخلطهم








ضيفت للكميه البانيه بالتتبيله البيض واخطلهم فيهم


وبعدين اخدتها للبقسماط والكورن فلكس وبضغط كويس على قطع البانيه
عشان البقسماط يمسك وميفكش


والزيت اسخنه بس مش قوى
لانه لو سخن قوى هيدى لون بسرعه بدون تسويه
وبايت البانيه فى التتبيله خلى الفراخ تستوى بسرعه فبيطلع لونها دهبى وجميل



وبالهنا والشفا يارب







لا يوجد تعليقات

أضف تعليق

الارشيف

يتم التشغيل بواسطة Blogger.