طريقة عمل الكيكة الاسفنجية بطريقة سهله جدا وناجحة 100%
عايزة تعملي تورتة في البيت ومش مكلفه ؟؟؟
وناجحه بنسبة 100% واحلى من الجاهزة بكتييير
ركزي معايا اوي
روحي للعطار وقوليله عايزة نصف كيلو دقيق تورتة جاهز
يعني ايه دقيق تورته جاهز ؟؟؟
يعني مش دقيق وبس ، لالالا
دقيق وعليه محسنات كيك واضافات تانيه
يبقى نقول دلوقتي المقادر بتاعتنا
المقـــــــادير
نصف كيلو دقيق تورتة جاهز من عند العطار
وعدد من 6 : 7 بيضات ( حسب حجم البيض )
و 100 جرام ماء دافئ
الطريقة
نقوم بتشغيل الفرن على درجة حرارة 280
- نضع كل المكونات في اناء
- وباستخدام المضرب الكهربائي يتم خلطهم جيدا لمدة 10 : 12 دقيقة
- وتوضع في صينيه مقاس 26
وتوضع بالفرن لمدة 30 : 40 دقيقة تقريبا
لاتقومي بفتح باب الفرن الا بعد 20 دقيقة
وبعد مايتم سواها في الفور تقلبيهاعلى صينيه
ويتم تقسيمها على 3 طبقات
ملحوظة هامة :
مينفعش الصينية بعد ماتطلعيها من الفرن تسيبيها تبرد من قبل ماتقسميها على 3
طبقات
لازم تتقسم فور نزولها من الفرن
والتجميل على ذوقك
بالهنا
لا يوجد تعليقات
أضف تعليق